Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
16.9.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Miten tilinpäätös ja verotuksen suunnittelu vaikuttavat liiketoiminnan tulokseen? Tilinpäätösosaamisella ja ammattitaitoisella suunnittelulla yritys välttää verohaitat ja hyödyntää verotuksen joustokohdat saavuttaakseen optimaalisen tuloksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tässä taloushallinnon koulutuksessa paneudut tilinpäätöksen suunnitteluun sekä opit etsimään verotuksellisesti edullisia toimintavaihtoehtoja niin yrityksen kuin omistajan henkilökohtaisen taloudenkin kannalta. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten kirjanpito ja verotus liittyvät yrityksen muihin toimintoihin, ja tuet organisaatiota hyödyntämällä verotuksen joustokohdat.

Koulutus sopii sinulle, joka vastaat yrityksen tilinpäätöksestä ja tarvitset syvällistä tietoa verotuksen vaikutuksesta tilinpäätössuunnitteluun. Se sopii esimerkiksi kirjanpitäjille, laskenta- ja talouspäälliköille, controllereille sekä yrittäjille.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilinpäätös- ja verosuunnittelu täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: