Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
17.5.2021

Verkossa
1 830 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä

Mitä yrityksen tilinpäätös kertoo ja miten sen tietoja voidaan hyödyntää? Koulutuksessa opit tulkitsemaan tunnuslukuja sekä analysoimaan ja koostamaan niistä päätöksentekoa tukevia raportteja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opit löytämään tilinpäätöksestä ja muista taloushallinnon raporteista olennaiset tiedot ja viestimään niistä organisaatiossasi. Koulutuksesta saat tarvittavat työkalut tilinpäätöksen syvälliseen tulkitsemiseen sekä organisaation ansaintalogiikan ymmärtämiseen. Sisäistät, millainen rooli taloushallinnolla on liiketoiminnan kehittäjänä.

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille tai taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Se soveltuu esimerkiksi kirjanpitäjille, laskenta- ja talouspäälliköille, controllereille sekä yrittäjille.

Tunnuslukujen tarjoamaa informaatioita voidaan hyödyntää organisaation strategisessa suunnittelussa, päätöksenteossa ja yritys- ja tilinpäätösanalyyseissa. Tällä kurssilla valjastetaan tilinpäätöksen tunnusluvut hyötykäyttöön. Sinusta kasvaa taloushallinnon ammattilainen, ja voit tukea entistä paremmin organisaation kehittämistä ja tehokkuutta.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: