Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
18.5.2020
Haku päättyy: 11.5.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Tuloslaskelman, taseen ja kassavirran hyödyntäminen

Mitä yrityksen tilinpäätös kertoo ja miten sen tietoja voidaan hyödyntää? Koulutuksessa opit tulkitsemaan tunnuslukuja sekä analysoimaan ja koostamaan niistä päätöksentekoa tukevia raportteja.

Koulutuksen sisältö

Opit löytämään tilinpäätöksestä ja muista taloushallinnon raporteista olennaiset tiedot ja viestimään niistä organisaatiossasi. Koulutuksesta saat tarvittavat työkalut tilinpäätöksen syvälliseen tulkitsemiseen sekä organisaation ansaintalogiikan ymmärtämiseen. Sisäistät, millainen rooli taloushallinnolla on liiketoiminnan kehittäjänä.

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille tai taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Se soveltuu esimerkiksi kirjanpitäjille, laskenta- ja talouspäälliköille, controllereille sekä yrittäjille.

Tunnuslukujen tarjoamaa informaatioita voidaan hyödyntää organisaation strategisessa suunnittelussa, päätöksenteossa ja yritys- ja tilinpäätösanalyyseissa. Tällä kurssilla valjastetaan tilinpäätöksen tunnusluvut hyötykäyttöön. Sinusta kasvaa taloushallinnon ammattilainen, ja voit tukea entistä paremmin organisaation kehittämistä ja tehokkuutta.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille tai taloushallinnon tehtäviin siirtyville, kirjanpitäjille, laskenta- ja talouspäälliköille, controllereille sekä yrittäjille.

Koulutuksen aikataulu

Koulutus kestää 3 kk ja siihen sisältyy:

  • 4 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 5–7 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat 

  • Toivo Koski, KTT, TulosAkatemia 
  • Hannamari Heino, KTM 

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilinpäätösanalyysi ja talousviestintä täytä seuraavat tiedot: