Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi

Itsetuntemus ja hyvä itsensä johtaminen ovat tuottavuuden ytimessä. Tämän kurssin opeilla hallitset työpäiviäsi ja edistät menestyvää organisaatiokulttuuria.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opi tekemään työtäsi tavoitteellisemmin, omaa itseäsi kuunnellen ja johtaen. Tämän kurssin jälkeen suhtaudut realistisesti omiin vahvuuksiisi ja kehittämiskohteisiisi, ja osaat määritellä toteuttamiskelpoiset tavoitteet ja kehityssuunnitelmat. Tunnistat, hallitset ja hyödynnät omia tunteitasi ja luot näin ympäröivään työyhteisöön tasapainoa.

Verkkokurssi on kustannustehokas ja tuloksellinen tapa opiskella paremmaksi itsensä johtajaksi. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön. Opintoja voi suorittaa omaan tahtiin itselle sopivana aikana missä ja millä laitteella tahansa.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan ja johtamaan itseään. Se soveltuu erinomaisesti esimiehille, jotka hallitun itsensä johtamisen myötä johtavat tuloksellisemmin myös tiimiään.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: