Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
Joustava aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi

Itsetuntemus ja hyvä itsensä johtaminen ovat tuottavuuden ytimessä. Tämän kurssin opeilla hallitset työpäiviäsi ja edistät menestyvää organisaatiokulttuuria.

Koulutuksen sisältö

Opi tekemään työtäsi tavoitteellisemmin, omaa itseäsi kuunnellen ja johtaen. Tämän kurssin jälkeen suhtaudut realistisesti omiin vahvuuksiisi ja kehittämiskohteisiisi, ja osaat määritellä toteuttamiskelpoiset tavoitteet ja kehityssuunnitelmat. Tunnistat, hallitset ja hyödynnät omia tunteitasi ja luot näin ympäröivään työyhteisöön tasapainoa.

Verkkokurssi on kustannustehokas ja tuloksellinen tapa opiskella paremmaksi itsensä johtajaksi. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön. Opintoja voi suorittaa omaan tahtiin itselle sopivana aikana missä ja millä laitteella tahansa.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan ja johtamaan itseään. Se soveltuu erinomaisesti esimiehille, jotka hallitun itsensä johtamisen myötä johtavat tuloksellisemmin myös tiimiään.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkkokurssi sopii:

  • kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan ja johtamaan itseään
  • asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille, jotka haluavat menestyä työssään
  • esimiehille, jotka hallitun itsensä johtamisen myötä johtavat tuloksellisemmin myös tiimiään

Kustannukset

Verkkokurssin hinta on 200 € (+ alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuloksekas itsensä johtaminen -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Verkkokoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!