⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Tunnetaidot HR-työssä

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % 460 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % 460 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tunnetaidot HR-työssä

Rastor-instituutti
Haluatko ymmärtää, miten tunteet vaikuttavat motivaatioon ja suorituskykyyn? Onko työssäsi tarpeellista tiedostaa tunteiden vaikutukset yksilön ja sitä kautta koko organisaation toimintaan? Syvennä taitojasi ja opi, miten henkilöstöammattilainen kääntää yksilöiden tunnekokemukset organisaation voimavaroiksi – näin uuden osaamisen arvo kaikuu liiketoimintahyötyyn saakka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunnetaidot HR-työssä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 syyskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksessa opit, miten tunnetaitoja hyödynnetään HR-ammattilaisen arjessa. Syvennät osaamistasi tunteiden vaikutuksesta mm. motivaatioon, rekrytointiin, esihenkilötyöhön ja muutostilanteisiin. Ymmärrät, miten tunteet liittyvät yksilön ja organisaation menestykseen.

Opit kehittämään tunteiden tunnistamisen kykyä ja käsittelemään erilaisia tunnereaktioita. Koulutuksen jälkeen sinulla on keinoja kääntää työyhteisön tunnekokemukset voimavaratekijöiksi. Koulutuksen sisältö on räätälöity HR-ammattilaisille. Se sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Tunnetaidot HR-työssä on itsenäinen kurssi, joka voidaan liittää mm. Henkilöstöpäällikön tutkintoon tai HR-asiantuntijaohjelmaan.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunnetaidot HR-työssä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu