Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kuukautta
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
30.9.2020
Haku päättyy: 19.9.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala

Turvallisuusalan esimiehille suunnattu koulutus kehittää laaja-alaisesti esimiestaitojasi. Opit töiden organisoinnin ja esimiesviestinnän salat.

Hyvällä esimiestyöllä parempiin tuloksiin

Turvallisuusalalle suunnattu tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto kehittää laaja-alaisesti esimiestaitojasi. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät ja opit asettamaan tavoitteet ja laatuvaatimukset niin että ne myös saavutetaan. Koulutuksen käytyäsi tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet sekä oikeudet johtaa ja ohjata tiimisityöskentelyä strategisia tavoitteitanne tukevalla tavalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä turvallisuusalalle suunnattu koulutus on tarkoitettu esimiehille mm. palvelu- tai kohde-esimiehen tehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää omaa esimiestyötään ja ovat jo suorittaneet turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon tai jonkin muun ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osia.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 10–15 kuukautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: