Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
3.11.2020

Verkossa
1 590 EUR
30.9.2020

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala

Turvallisuusalan esimiehille suunnattu koulutus kehittää laaja-alaisesti esimiestaitojasi. Opit töiden organisoinnin ja esimiesviestinnän salat. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut koko tutkinnon tai tutkinnon osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Turvallisuusalalle suunnattu tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto kehittää laaja-alaisesti esimiestaitojasi. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät ja opit asettamaan tavoitteet ja laatuvaatimukset niin että ne myös saavutetaan. Koulutuksen käytyäsi tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet sekä oikeudet johtaa ja ohjata tiimisityöskentelyä strategisia tavoitteitanne tukevalla tavalla.

Tämä turvallisuusalalle suunnattu koulutus on tarkoitettu esimiehille mm. palvelu- tai kohde-esimiehen tehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää omaa esimiestyötään ja ovat jo suorittaneet turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon tai jonkin muun ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osia.

Jos olet vielä turvallisuusalan urasi alkutaipaleella, suosittelemme sinulle turvallisuusalan ammattitutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – turvallisuusala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: