Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
20.10.2022
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Tutkinto
Rastor-instituutti

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Pätevöidy tuotannon työnjohtajaksi ja opi johtamaan ja motivoimaan vastuualueesi työntekijöitä! Tässä työnjohtajakoulutuksessa opit soveltamaan esimerkiksi ongelmanratkaisu- ja lean-menetelmiä työssäsi. Koulutuksesta saat myös työkaluja ja toimintamalleja tuottavuutenne parantamiseen. Koulutus on suunnattu teollisuuden työnjohtajille ja tiiminvetäjille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tuotannon työnjohdolle suunnatussa tuotannon esimietyön erikoisammattitutkinnossa opit johtamaan henkilöstöä sekä kehittämään omaa osaamistasi esimiehenä. Parannat työnjohtajan taitojasi ja hallitset ratkaisukeskeisen lähestymistavan niin toiminnan kehittämisessä kuin ongelmatilanteissakin. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa ja motivoida työntekijöitä ja rakentaa luottamuksellisen työyhteisön. 

Opit myös ohjaamaan paremmin vastuualueesi prosessia. Kehität organisaatiosi tuotantoprosesseja, kun ymmärrät tuottavuuteen ja kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Opit  hyödyntämään eri menetelmiä, kuten ongelmanratkaisu, LEAN, 5S, OEE jne., niiden parantamiseen. Työnjohtajana päivittäin tekemillä oikeilla valinnoillasi ja ratkaisuillasi parannat tuottavuutta. 

Tämä työnjohdon koulutus on suunnattu teollisuuden tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin lähivuosina siirtymässä oleville henkilöille.

Suoritettuasi tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: