Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR)
18.10.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Rastor-instituutti

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Pätevöidy tuotannon työnjohtajaksi ja opi johtamaan ja motivoimaan vastuualueesi työntekijöitä! Tässä työnjohtajakoulutuksessa opit soveltamaan esimerkiksi ongelmanratkaisu- ja lean-menetelmiä työssäsi. Koulutuksesta saat myös työkaluja ja toimintamalleja tuottavuutenne parantamiseen. Koulutus on suunnattu teollisuuden työnjohtajille ja tiiminvetäjille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tuotannon työnjohdolle suunnatussa tuotannon esimietyön erikoisammattitutkinnossa opit johtamaan henkilöstöä sekä kehittämään omaa osaamistasi esimiehenä. Parannat työnjohtajan taitojasi ja hallitset ratkaisukeskeisen lähestymistavan niin toiminnan kehittämisessä kuin ongelmatilanteissakin. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa ja motivoida työntekijöitä ja rakentaa luottamuksellisen työyhteisön. 

Opit myös ohjaamaan paremmin vastuualueesi prosessia. Kehität organisaatiosi tuotantoprosesseja, kun ymmärrät tuottavuuteen ja kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Opit  hyödyntämään eri menetelmiä, kuten ongelmanratkaisu, LEAN, 5S, OEE jne., niiden parantamiseen. Työnjohtajana päivittäin tekemillä oikeilla valinnoillasi ja ratkaisuillasi parannat tuottavuutta. 

Tämä työnjohdon koulutus on suunnattu teollisuuden tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin lähivuosina siirtymässä oleville henkilöille.

Suoritettuasi tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: