Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
14 kuukautta
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
18.3.2020
Haku päättyy: 29.2.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusalalla osaamisen ylläpito ja kehittäminen on tärkeää. Turvallisuusalan ammattitutkinnossa (ent. vartijan ammattitutkinto) laajennat osaamistasi toimia yksityisen turvallisuusalan tehtävissä.

Laajenna osaamistasi toimia vartijan tehtävissä

Turvallusuusalan ammattitutkinnossa keskityt yksityisen turvallisuusalan työtehtäviin ja palveluihin sekä niihin liittyvään lainsäädäntöön. Opit tunnistamaan työtehtäviin liittyviä riskejä sekä vahinko-, ongelma- tai konfliktitilanteita ja toimimaan niissä tilanteen vaatimalla tavalla.

Opit myös teknisten turvallisuusjärjestelmien hyödyt ja käyttötarkoituksen. Lisäksi tunnet työssäsi tarvittavat vartiointivarusteet ja voimankäyttövälineet. Koulutus antaa sinulle myös oleellista tietoa eri viranomaistoiminnoista.

Tämä turvallisuusalan koulutus parantaa asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitojasi niin sanallisessa kuin sanattomassa viestinnässä. Opintojesi aikana kehität myös organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka jo työskentelet vartijan työtehtävissä ja olet suorittanut vartijakortin.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 14 kuukautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 940 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: