Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kk
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
25.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Tutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusalalla osaamisen ylläpito ja kehittäminen on tärkeää. Turvallisuusalan ammattitutkinnossa (ent. vartijan ammattitutkinto) laajennat osaamistasi toimia yksityisen turvallisuusalan tehtävissä. Hanki nyt laaja osaaminen toimia vaativalla ja kasvavalla turvallisuusalalla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Turvallusuusalan ammattitutkinnossa keskityt yksityisen turvallisuusalan työtehtäviin ja palveluihin sekä niihin liittyvään lainsäädäntöön. Opit tunnistamaan työtehtäviin liittyviä riskejä sekä vahinko-, ongelma- tai konfliktitilanteita ja toimimaan niissä tilanteen vaatimalla tavalla. Opit myös teknisten turvallisuusjärjestelmien hyödyt ja käyttötarkoituksen. Lisäksi tunnet työssäsi tarvittavat vartiointivarusteet ja voimankäyttövälineet. Koulutus antaa sinulle myös oleellista tietoa eri viranomaistoiminnoista.

Tämä turvallisuusalan koulutus parantaa asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitojasi niin sanallisessa kuin sanattomassa viestinnässä. Opintojesi aikana kehität myös organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa.

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka jo työskentelet vartijan työtehtävissä ja olet suorittanut vartijakortin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: