Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – ilmoittaudu Webinaaripäivään 10.12.2020!

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kk
1 590 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 590 EUR, 1 971,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 590 EUR
16.9.2021

Verkossa
1 590 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusalalla ammattitaidon kehittäminen ja syventäminen on tärkeää. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnossa perehdyt monipuolisesti turvallisuusalan toimintoihin ja opit toimimaan ammattitaitoisesti alan vaativissa tehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia vastaavana hoitajana yksityisellä turvallisuusalalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnossa laajennat turvallisuusalan osaamistasi sekä esimiestaitojasi. Tutkinnossa käsitellään monipuolisesti yrityksen turvallisuustoimintoja, riskienhallintaa, henkilöstöjohtamista sekä alaan oleellisesti liittyvää lainsäädäntöä. 

Tämä turvallisuusalan koulutus syventää myös osaamistasi turvallisuussuunnittelussa,  turvallisuusteknisessä suunnittelussa sekä projektinhallinnassa. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi voit toimia mm. vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana, esimiehenä sekä asiantuntijatehtävissa.

Koulutus sopii erityisesti turvallisuusalan asiantuntijoille, turvallisuudesta vastaaville, vartioimisliikkeen esimiehille, pelastus-, tulli- ja turvallisuusalalla työskenteleville ja laillisuusvalvontaa seuraaville.

Jos olet vielä turvallisuusalan urasi alkutaipaleella, suosittelemme sinulle turvallisuusalan ammattitutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: