Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Opi johtamaan tiimiäsi työoikeuden ja työlainsäädännön edellyttämällä tavalla. Edistät näin tasapuolista ja oikeudenmukaista organisaatiokulttuuria, jossa työntekijät voivat hyvin. Verkkokurssi koostuu teksteistä ja harjoituksista, joissa reflektoit omaa rooliasi esimiehenä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esimiehen roolin perustana on työlainsäädäntö. Tällä verkkokurssilla opit työn tekemiseen liittyvät lait, jotka sinun esimiehenä on tunnettava. Opit, kuinka tuet työn tekemistä, tavoitteiden saavuttamista ja hyvän työyhteisön ja ilmapiirin syntyä. Osaat ennaltaehkäistä ja valmistautua ongelmatilanteisiin ja johdat tiimiäsi tasapuolisesti.

Kurssin teemoja:
- esimies työnantajan edustajana
- esimiehen ja työntekijän vastuut, oikeudet ja velvollisuudet
- rekrytointi, työsopimusasiat, työturvallisuus ja haastavat tilanteet.

Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville, esimieheksi ryhtyville ja esimiehille, jotka haluavat kerrata osaamistaan. Verkkokurssilla opiskelet juuri sinulle sopivaan tahtiin. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: