Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
joustava aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi

Opi johtamaan tiimiäsi työoikeuden ja työlainsäädännön edellyttämällä tavalla. Edistät näin tasapuolista ja oikeudenmukaista organisaatiokulttuuria, jossa työntekijät voivat hyvin. Verkkokurssi koostuu teksteistä ja harjoituksista, joissa reflektoit omaa rooliasi esimiehenä.

Koulutuksen sisältö

Esimiehen roolin perustana on työlainsäädäntö. Tällä verkkokurssilla opit työn tekemiseen liittyvät lait, jotka sinun esimiehenä on tunnettava. Opit, kuinka tuet työn tekemistä, tavoitteiden saavuttamista ja hyvän työyhteisön ja ilmapiirin syntyä. Osaat ennaltaehkäistä ja valmistautua ongelmatilanteisiin ja johdat tiimiäsi tasapuolisesti.

Kurssin teemoja:

  • esimies työnantajan edustajana
  • esimiehen ja työntekijän vastuut, oikeudet ja velvollisuudet
  • rekrytointi, työsopimusasiat, työturvallisuus ja haastavat tilanteet.

Verkkokurssilla opiskelet juuri sinulle sopivaan tahtiin. Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön.

Tämä kurssi on osa Uusi esimies -verkkokoulutusta. Verkkokurssien jälkeen voit myöhemmin jatkaa opintojasi esimerkiksi Lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville, esimieheksi ryhtyville ja esimiehille, jotka haluavat kerrata osaamistaan.

Aikataulu

Opiskelutunnukset ovat voimassa 3 kk.

Koulutuksen sisältö

Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi koostuu seuraavista kolmesta aihealueesta.

Esimies työnantajan edustajana

  • Tässä osiossa perehdyt työnantajan ja työntekijän väliseen sopimussuhteeseen. Tutustut työantajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin, työnjohto-oikeuteen, työturvallisuusvastuuseen ja työhyvinvointiin. Opit, mikä on esimiehen tehtävä ja rooli työnantajan edustajana.

Työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

  • Opit huolehtimaan työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista omassa esimiesroolissasi, mutta myös valvomaan johtamiesi työntekijöiden oikeuksia ja velvollisuuksia.

Työoikeus esimiehen arjessa

  • Tässä osiossa valmistaudut käytännön esimiestyön tuomiin ilon hetkiin, haasteisiin ja vaikeisiinkin ongelmatilanteisiin. Opit toimimaan esimiehen roolissa niin, että varmistat sekä lain että työntekijöiden ja työnantajan edun toteutumisen.

Kustannukset

200 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työoikeus esimiestyössä -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Verkkokoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: