Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työoikeutta HR-lähtöisesti

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
26.11.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Työlainsäädäntö

Työoikeus luo raamit työhön liittyvälle toiminnalle ja toimijoille. Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työyhteisön toiminnalle ja esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.

Koulutuksen sisältö

Kurssilla perehdyt työoikeuteen HR:n näkökulmasta. Saat käytännön työkaluja, jotka ohjaavat työoikeuden soveltamisessa. Kurssilla ei käydä läpi työlainsäädäntöä kokonaisuudessaan, vaan keskitytään sen keskeisiin osiin ja niiden tulkintaan. Kurssilla käsitellään ongelmia, jotka koskevat lähes jokaista työpaikkaa, ja joiden ratkaisussa on syytä pitää mielessä eri näkökulmia, kuten oikeudellinen, taloudellinen ja inhimillinen.

Vahva työlainsäädännön tuntemus on tukeva pohja HR- ja esimiestyölle, ja sen avulla voidaan välttää monet hankalat tilanteet. Koulutuksella varmistat omassa työssäsi, että yrityksesi noudattaa työlainsäädäntöä. Osaat myös ohjata esimiehiä toimimaan oikein. Työsuhdeasioiden lainmukainen hoitaminen ja henkilöstön tasapuolinen kohtelu parantavat työhyvinvointia ja lisäävät työssä viihtymistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työoikeutta HR-lähtöisesti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka jo hallitsevat työlainsäädännön perusteet.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivien aiheet

  • Työsuhteiden ehdot
  • Esimiestyön tukeminen
  • Yhteistoiminta
  • Yrityksen muutostilanteet
  • Työsuhteen päättäminen

Aiheita käsitellään luentojen ja case-harjoitusten avulla pienryhmissä ja yksilöllisten tehtävien kautta.

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat

  • Helena Jylli, Varatuomari, Prologon-kehittämispalvelut
  • Henna-Riikka Huhta, OTK

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työoikeutta HR-lähtöisesti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työoikeutta HR-lähtöisesti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: