Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Työsuhdeasiat tutuksi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2,5 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
15.1.2021

Verkossa
1 830 EUR
15.1.2021

Työsuhdeasiat tutuksi

Työlainsäädäntö toimii raamina työntekijöiden oikeudenmukaiselle ja tasapuoliselle kohtelulle. Tunnetko HR-tehtävien taustalla vaikuttavat lakisääteiset velvoitteet? Kurssilla käydään läpi työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden perusteet. Tutustut myös mm. työsopimuksen tekemisen säädöksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiat tutuksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tältä kurssilta viet ajantasaisen työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden tuntemuksen omaan yritykseesi ja varmistat näin yrityksesi moitteettoman henkilöstöpolitiikan. 

Opit tuntemaan työlainsäädännön vaatimukset ja noudattamaan niitä työssäsi. Tulkitset säännöksiä siten, että edistät kestävää henkilöstöpolitiikkaa ja työntekijöiden tasavertaista kohtelua. Näin parannat työhyvinvointia. Koulutuksessa opit myös, kuinka tuet esimiehiä, vaikutat myönteisesti työilmapiiriin ja edistät positiivista työnantajakuvaa.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja kaikille, joiden tulee työssään tuntea työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden perusteet. Se soveltuu myös palkanlaskijoille, jotka neuvovat organisaatiossa henkilöstöhallinto- ja HR-asioissa. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opintojasi henkilöstöassistentiksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuhdeasiat tutuksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiat tutuksi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: