Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5 vuotta
3 800 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 800 EUR)
Haku päättyy: 12.3.2020
Työelämän tutkinnot
Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Oulu - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Oulu
12.3.2020  
3 800 EUR
Tampere
17.3.2020  
3 800 EUR
Turku
19.3.2020  
3 800 EUR

Työteknikon koulutusohjelma

Syvennä laajasti oman ammattialasi osaamista työnjohdon koulutuksessa ja saat arvostetun Työteknikko-nimikkeen. Koulutusohjelma vahvistaa osaamistasi toimia sekä työnjohdollisissa että tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä tehtävissä. Koulutuksen sisältö rakennetaan omaa osaamistarvettasi vastaavista kursseista sekä ammatillisesta esimiestyön tutkinnosta.

Kehity päteväksi työnjohtajaksi!

Työteknikon koulutusohjelma on tekniikan - ja rakennusalan ammattilaisille tarkoitettu käytännönläheinen ja monipuolinen esimieskoulutus. Siinä kehität esimiesosaamistasi omaa tarvettasi vastaavassa ammatillisessa tutkinnossa ja laajennat teknistä ammatillista osaamistasi. 

Työteknikon koulutusohjelmassa kehitetään esimies- ja työnjohto-osaamista erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Kun työnjohto toimii ammattimaisesti, myös henkilöstön työhyvinvointi ja tuottavuus paranevat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan -, nokka- ja kärkimiehen - sekä asiantuntija- ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille. Koulutus sopii sekä pitkän linjan ammattilaisille että työnjohdollisiin tehtäviin siirtyville.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta.

Kustannukset

3800 euroa oppisopimuksella. Muuten 5390 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: