Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
8.3.2021

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa tarkastelet työhyvinvointia useiden roolien ja näkökulmien kautta. Pohdit, miten esimiehet voivat keskeisessä asemassaan vaikuttaa ja miten työntekijät saadaan mukaan paremman työyhteisön rakentamiseen. Johdon vinkkelistä kiinnostavaa on mm. työhyvinvoinnin yhteys tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen.

Lisäksi tarkastellaan keskeisten työhyvinvoinnin yhteistyökumppaneiden, kuten työterveydenhuollon ja työeläkevakuutusyhtiöiden toimintaa ja miten ne voivat tukea organisaatioiden ja työntekijöiden hyvinvointia.

Tämä kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja kaikille työhyvinvoinnin parissa työskenteleville ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana teet suunnitelman omalle organisaatiollesi työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Osaat jatkossa päivittää suunnitelmaa yhdessä muiden työhyvinvointiin vaikuttavien tahojen kanssa.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: