UraLoiste-uravalmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
0–3 kk
375 EUR + alv 24% (yht. 465 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus
Rastor-instituutti

UraLoiste-uravalmennus

Kirkasta näkemyksesi työurastasi ja laadi käytännön suunnitelma urahyvinvointisi edistämiseksi! Uraohjauksessa pureudut oman potentiaalisi löytämiseen sekä saat rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa sparrailla juuri sinua askarruttavissa kysymyksissä. Uraohjaus sopii kaikille alasta riippumatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta UraLoiste-uravalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Jos haluat vahvistaa omia valmiuksiasi uravaihtoehtojen suunnittelussa tai etsit uudenlaista intoa ja motivaatiota nykyisessä tehtävässä toimimiseen, henkilökohtainen uraohjaus sopii sinulle.

Omien uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen aloitetaan nykytilanteen pohdinnalla, jonka jälkeen asetetaan tavoitteet omalle uraohjaukselle. Tapaat henkilökohtaista uravalmentajaasi kaksi kertaa, valintasi mukaan etä- tai lähitapaamisella, ja tapaamisten välillä teet erilaisia itsenäisiä välitehtäviä. Tehtävien tarkoitus on auttaa sinua pohtimaan omaa tilannettasi ja valintojasi uraasi liittyen. Uraohjaukseen liittyviä tehtäviä voidaan painottaa sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. 

UraLoiste-uravalmennus ei edellytä työpaikkaa ja se sopii myös alanvaihtajille. Uraohjauksen aikana sinulla on myös mahdollisuus tarkastella Rastor-instituutin koulutustarjontaa yhdessä uravalmentajasi kanssa löytääksesi sopivia tapoja kehittää omaa osaamistasi.
 

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta UraLoiste-uravalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta UraLoiste-uravalmennus täytä seuraavat tiedot: