Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluseuran palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
suomi
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
0 EUR
29.10.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Urheiluseuran palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Valmenna urheiluseurasi huippukuntoon! Tässä palvelumuotoilukoulutuksessa opit ennakoimaan urheiluliiketoiminnan tulevaisuuden menestystekijöitä ja hyödyntämään palvelumuotoilun, tuotteistamisen sekä markkinoinnin ja myynnin keinoja luodaksesi houkuttelevia palveluita seurallesi. Hae potkua seuratoimintaan koulutuksesta!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluseuran palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Urheiluseuroissa toimiville suunnattu tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto auttaa sinua ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaisuuden seuratoimintaa. Koulutuksessa syvennyt asiakas- ja jäsenlähtöiseen kehittämiseen, urheilualan tulevaisuuden toimintaympäristöön sekä palvelumuotoilun mahdollisuuksiin. Oivallat, millä keinoin erottautua kilpailijoista ja saat keinoja innovoida ja kehittää toimivia, kannattavia ja innostavia palveluita ja tuotteita.

Koulutus tähtää tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon, ja valmistuttuasi käytössäsi on omalle seurallesi selkeä palvelun liiketoimintamalli ja markkinointisuunnitelma. Samalla saat työkalut rakentaa systemaattisesti seurasi brändiä mm. sosiaalisen median työkaluilla ja kehität myyntitaitojasi.

Tutkinto soveltuu urheiluseuroissa toimiville, jotka haluavat kehittää seuratoimintaa ja seuran palveluita.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluseuran palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Urheiluseuran palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: