Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uusi esimies -verkkokoulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
600 EUR + alv 24 % (yht. 744 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Uusi esimies -verkkokoulutus

Opiskele esimiestyön kokonaisuutta verkossa itsenäiseen tahtiin. Koulutuksessa ymmärrät, mistä tuloksekas esimiestyö rakentuu. Opit, mitä kuuluu esimiehen vastuisiin ja velvollisuuksiin. Osaat johtaa itseäsi ja tiimiäsi kohti tuloksia. Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uusi esimies -verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ota haltuun esimiestyön kokonaisuus ja esimiesroolin perusasiat. Verkkokurssilla opit esimiehen työoikeudelliset vastuut ja velvollisuudet ja opit hoitamaan esimiestyötä säädösten mukaisesti. Ymmärrät talouden kokonaisuuden ja tunnistat, miten omat päätökset ja oman yksikön toiminta vaikuttavat kannattavuuteen ja liiketoimintaan. Kurssilla syvennyt myös itsesi johtamiseen ja kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi.

Uusi esimies -verkkokoulutus on sinua varten, jos olet juuri aloittanut esimiehenä tai harkitset ensimmäiseen esimiestehtävääsi hakeutumista.  Koulutus koostuu esimiestilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista ja kyselyistä, joissa reflektoit omaa esimiestyötäsi. Koulutus sopii erinomaisesti opiskeltavaksi työn ohessa.
 
Luotsaa tiimisi kohti tavoiteltuja tuloksia ja rakenna uudessa esimiesroolissasi heti alkumetreillä hyvää esimieskulttuuria organisaatioosi. 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uusi esimies -verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uusi esimies -verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: