Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 päivä
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
7.9.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi

Opi tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi viestijänä ja hanki varmuutta sekä käytännön taitoja työelämän vaihteleviin vuorovaikutustilanteisiin. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Koulutuksen sisältö

Tuntuuko joskus siltä, ettei viestisi mene perille? Osaatko hyödyntää omaa persoonaasi kohdatessasi ihmisiä omasta organisaatiosta tai sen ulkopuolelta? Vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja voi oppia, sillä vaikka tilanteet vaihtuvat, vaikuttamisen lainalaisuudet pysyvät samoina. Laita itsesi likoon koulutuspäivien harjoituksissa, ja kasvat varmemmaksi arjen kohtaamisissa!

Koulutus auttaa sinua tuomaan esiin oman osaamisesi uskottavalla ja vaikuttavalla tavalla sekä vahvistaa asiantuntijamielikuvaasi. Kun esiinnyt vakuuttavasti yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kohdatessasi, vuorovaikutustilanteet selkiytyvät,

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka työssään kohtaavat muita ihmisiä ja haluavat saada kuulijat vakuuttuneeksi omasta asiastaan.

Koulutuksen sisältö

Valmennukseen sisältyy

  • 2 ennakkotehtävää
  • 1 valmennuspäivä

Ennakkotehtävät

Ennakkotehtävissä kartoitat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi, joiden pohjalta koulutuksen sisältö muotoutuu. Lisäksi saat esitystekniikkaan liittyvää materiaalia ja ohjeistusta, joiden pohjalta laadit 5 min. esityksen valitsemastasi työhösi liittyvästä aiheesta. Saat esityksestäsi palautetta valmennuksen aikana sekä kouluttajalta että muilta opiskelijoilta. Pääset näin harjoittelemaan vuorovaikutustaitojasi sekä esittämisessä että palautteen antamisessa.

Valmennuspäivä

Koulutuspäivän aikana vaihtelevat kouluttajan valmennus sekä osallistujien esitykset ja niistä annettava palaute.

  • Kolme tapaa vaikuttaa
  • Luotettavuusvaikutelma
  • Näin saat viestisi perille

Kouluttaja

Valmentajana toimii VTM, senior coach Heikki Laakso, Miltton Sparks.

Heikillä on lähes 20 vuoden valmennuskokemus. Hänen erityisalueensa ovat henkilökohtaiset vuorovaikutustaidot, muutoksen johtaminen, strategioiden käytäntöön vienti ja mediavalmennukset.

Heikki saa hyvää palautetta osallistavasta, energisestä ja oivalluttavasta valmennustyylistään. Hän tarjoaa valmennuksissa konkreettisia työkaluja työelämän tarpeisiin.

Kustannukset

1100 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi täytä seuraavat tiedot: