Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
23.9.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

​Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Kurssilla vahvistat valmiuksiasi ja saat kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä ja yhteisen tavoitteen edistämisestä. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Millaisia taitoja johtoryhmätyöskentely vaatii? Miten vakuutat johtoryhmän jäsenet omalla asiallasi? Koulutuksessa pääset hiomaan omia johtoryhmätaitojasi turvallisessa ympäristössä, koulutuspäivän ”elävässä laboratoriossa”. Siinä treenaat ja testaat argumentointitaitojasi muita toimintoja, toimialoja ja organisaatioita edustaviin osallistujiin, jotka ovat vastaavasti etenemässä omalla johtoryhmäpolullaan.

Koulutus on tarkoitettu eri ammattialojen päälliköille tai johtajille, jotka oman toimintonsa edustajina vierailevat tai toimivat johtoryhmässä. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka pyrkivät tulevaisuudessa johtajan rooliin tai ovat uusia johtoryhmän jäseniä.

Koulutuksessa opit laajentamaan ajatteluasi ja rakentamaan itsellesi osaavan johtoryhmän jäsenen taitoja. Saat siihen vahvaa ja kannustavaa asiantuntijatukea sekä vertaistukea muilta osallistujilta. 

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa ja Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: