Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
29.9.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Kurssilla vahvistat valmiuksiasi ja saat kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä ja yhteisen tavoitteen edistämisestä. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Koulutuksen sisältö

Millaisia taitoja johtoryhmätyöskentely vaatii? Miten vakuutat johtoryhmän jäsenet omalla asiallasi? Koulutuksessa pääset hiomaan omia johtoryhmätaitojasi turvallisessa ympäristössä, koulutuspäivän ”elävässä laboratoriossa”. Siinä treenaat ja testaat argumentointitaitojasi muita toimintoja, toimialoja ja organisaatioita edustaviin osallistujiin, jotka ovat vastaavasti etenemässä omalla johtoryhmäpolullaan.

Koulutuksessa opit laajentamaan ajatteluasi ja rakentamaan itsellesi osaavan johtoryhmän jäsenen taitoja. Saat siihen vahvaa ja kannustavaa asiantuntijatukea sekä vertaistukea muilta osallistujilta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu eri ammattialojen päälliköille tai johtajille, jotka oman toimintonsa edustajina vierailevat tai toimivat johtoryhmässä. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka pyrkivät tulevaisuudessa johtajan rooliin tai ovat uusia johtoryhmän jäseniä.

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kk ja siihen sisältyy:

  • Ennen koulutuksen alkua:
    Itsenäinen verkko-opiskelujakso ennakkotehtävä
  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua verkko-opiskelua ja kehitystehtävä

Kustannukset

1320 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä täytä seuraavat tiedot: