Välbefinnande i arbetet -kort

Rastor-instituutti, paikassa Espoo (+1 sijaintia)
Kesto
1 dag
Hinta
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Koulutuskieli
ruotsi
Kesto
1 dag
Hinta
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Koulutuskieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Välbefinnande i arbetet -kort

Rastor-instituutti
Arbetshälsa och välbefinnande utvecklas bäst i form av samarbete på arbetsplatsen. Under välbefinnandeutbildningen lär du dig att utveckla arbetsgemenskapen med målet att minska sjukfrånvaron och befrämja välbefinnandet och arbetshälsan på din arbetsplats.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

23 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • ruotsi

30 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • ruotsi

Kohderyhmä

Välbefinnande i arbetet-kortutbildningen lyfter fram vikten av god arbetshälsa. Under utbildningen betonas samarbetets betydelse för att få igång processer som främjar arbetshälsan på arbetsplatsen. Roller och ansvarsfrågor, rättigheter och skyldigheter behandlas. Målet är att få igång en hälsobefrämjande utveckling och att få ny motivation och iver att tillsammans fortsätta utveckla arbetsplatsens välbefinnande. Med hjälp av en förhandsuppgift kartläggs utgångsläget och behoven på din arbetsplats. I slutet av utbildningsdagen repeteras dagens diskussioner och innehåll i en tent.

Efter utförd utbildning och godkänd tent erhåller deltagarna ett Välbefinnande i arbetet-kort samt beredskap att sätta igång utvecklingen av välbefinnandet i den egna arbetsgemenskapen. Välbefinnande i arbetet-kortutbildningen lämpar sig för hela personalen: såväl för ledare, förmän och teamledare som för arbetarskyddsmedlemmar och -ansvariga. Bästa resultat uppnås när så många som möjligt deltar.

Kustannukset

Debiterings- och annulleringsvillkor

Deltagaravgiften debiteras i en rat och den ska vara betald innan utbildningen börjar. Om du har frågor gällande debiteringen av deltagaravgiften, så kan du vara i kontakt på adressen laskutus@rastorinst.fi.
Deltagande i utbildningen kan annulleras utan avgift fram till 14 dygn innan utbildningen inleds. Då deltagande annulleras senare än 14 dygn innan utbildningen inleds, debiteras 50 % av utbildningens pris. Om deltagandet inte annulleras före utbildningen inleds, debiteras 100 % av utbildningens pris.

Till priset tillkommer moms om ingenting annat nämns i kursbeskrivningen. Studieavgifterna för yrkes- och specialyrkesexamina är momsfria.

Utbildningsanordnaren bibehåller rätten att annullera utbildningen ifall deltagarantalet anses vara för lågt. I det här fallet informeras studeranden om annulleringen av utbildningen så fort som möjligt. Betalda deltagaravgifter återbetalas eller alternativt kan den studerande välja en annan utbildning till samma pris i stället för den som annullerats. Utbildningsanordnaren har också rätt att ändra på utbildningens innehåll inklusive byta utbildare.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Välbefinnande i arbetet -kort? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu