Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Verkkokauppa haltuun

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
850 EUR + alv 24 % (yht. 1 054 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
850 EUR
28.10.2020

Verkossa
850 EUR
20.10.2020

Verkkokauppa haltuun

​Suunnitteletko verkkokaupan perustamista tai kaipaako verkkokauppasi kehittämistä? Kurssilla opit rakentamaan toimivan ja tuottavan verkkokaupan ja optimoimaan juuri omille asiakkaillesi sopivan ostopolun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Verkkokauppa haltuun, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkkokauppa on mahdollisuus kasvattaa myyntiä sekä houkutella uusia kohderyhmiä ja asiakkaita omien palveluiden äärelle. Kurssilla opit rakentamaan toimivan verkkokaupan sekä kauppiaan että asiakkaan näkökulmasta. Saat perustiedot toimivan, tulosta tuottavan verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen.

Koulutus soveltuu kaikille, jotka suunnittelevat verkkokaupan perustamista tai haluavat kehittää olemassa olevaa verkkokauppaa. Se soveltuu mm. pienyrittäjille, www-sivuista vastaaville myyjille ja markkinoijille.

Koulutuksessa opit luomaan juuri oman yrityksen asiakasprofiilille kiinnostavan verkkokaupan. Osaat hyödyntää verkkokaupan analytiikkaa ja tunnet markkinoinnin keinot verkkokaupan menestyksen kasvattamiseen. Perehdyt myös verkkokaupan teknisiin ratkaisuihin. Osaat valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan verkkokauppa-alustan, sekä ymmärrät, mitkä ovat verkkokaupan kokonaiskustannukset.

Voit sisällyttää tämän kurssin osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Verkkokauppa haltuun? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Verkkokauppa haltuun täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: