Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestijän tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
3 800 EUR + alv 24 % (yht. 4 712 EUR)
26.3.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Viestijän tutkinto

Tämä monipuolinen viestinnän koulutus kattaa yritys- ja yhteisöviestinnän kokonaisuuden. Tutkintokokonaisuuteen voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme.

Viestintä tehostaa työskentelyä ja tuo tulosta

Ajantasaiset viestintätaidot säästävät yrityksen aikaa ja rahaa, koska ne tehostavat arkista työskentelyä. Koulutuksesta saat sekä uusia ideoita että käytännön osaamista viestinnän ja vuorovaikutuksen tehostamiseksi. Viestijän tutkinnossa kehityt monipuolisena viestijänä, kirjoittajana ja viestinnän toimenpiteiden organisoijana.

Jos haluat varmuutta työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät viestinnän tehtäviin, Viestijän tutkinto tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta tiedottaja- tai viestintätyöstä.

Tämä uusi tutkinto korvaa Markkinointi-instituutin perinteikkään Tiedottajan tutkinnon, MTi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • viestinnän ja markkinoinnin operatiivisissa tehtävissä työskenteleville yrityksissä, järjestöissä ja julkisella sektorilla (esim. viestintäassistentti, markkinointiassistentti, viestintäkoordinaattori, markkinointikoordinaattori, tiedottaja)
  • viestinnän alalle tähtääville
  • johdon assistenteille, HR-assistenteille ja muille, joiden työtehtävät edellyttävät vahvaa viestinnän osaamista.

Aikataulu

Koulutus kestää 10–12 kk. Siihen sisältyy 10–11 koulutuspäivää ja 3–5 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin.

Kustannukset

3800 €+ alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto täytä seuraavat tiedot: