Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestinnän asiantuntijan tutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10 kuukautta
4 900 EUR + alv 24 % (yht. 6 076 EUR)
Syksy 2020
Haku päättyy: 12.10.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Viestinnän asiantuntijan tutkinto

Kaipaatko viestintätyöhösi suunnitelmallisuutta ja strategista näkökulmaa? Tässä uudessa viestinnän asiantuntijoille suunnatussa tutkinnossa kehität sekä omia viestintätaitojasi että oman organisaatiosi viestintää. 

Koulutuksen sisältö

Viestinnän asiantuntijalta vaaditaan monipuolista ja vankkaa osaamista päivittäisestä viestinnästä viestinnän suunnitteluun ja kehittämiseen sekä muiden sparraamiseen. Viestinnän asiantuntijan tutkinnossa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintaanne edistävää viestintää tavoitteellisesti. Valinnaisista kursseista saat poimittua itsellesi sopivimmat aiheet. Tutkintoon kuuluu projektityö, jossa kehität valitsemaasi viestinnän osa-aluetta.

Viestinnän tehokkuus tai tehottomuus näkyy yrityksen tuloksessa. Koulutuksesta saat varmuutta ja rohkeutta tehdä asioita toisin kuin ennen. Kehittämällä organisaation viestintää työnantajan arki sujuvoituu, henkilöstön työviihtyvyys kasvaa ja palvelun laatu paranee. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestinnän asiantuntijan tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto soveltuu viestinnän asiantuntijatehtävissä toimiville (esim. viestintäsuunnittelija, viestinnän asiantuntija, tiedottaja, viestintäpäällikkö), markkinoinnin ja HR:n osaajille sekä muun alan viestinnän kehitysvastuussa oleville asiantuntijoille.

Aikataulu

Tutkinto kestää n.12 kk. Siihen sisältyy 9–12 koulutuspäivää riippuen valitsemistasi kursseista. Koulutukseen sisältyy myös itsenäistä ja ohjattua etäopiskelua.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu kolmesta kiinteästä ja kolmesta valinnaisesta kurssista. Voit suorittaa kurssit joustavasti haluamassasi järjestyksessä ja jaksottaa opiskelun itsellesi sopiviin vaiheisiin. 

Kiinteät kurssit:

 • Strateginen viestintä
 • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
 • Viestinnän suunnittelu

Valinnaiset kurssit, valitse kolme:

 • Sisäinen some
 • Visuaalinen viestintä
 • Kirjoita asiakaslähtöisesti
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
 • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
 • Brändin johtaminen
 • Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka
 • Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi
 • Presentation and Selling Skills

Kustannukset

4900 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestinnän asiantuntijan tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestinnän asiantuntijan tutkinto täytä seuraavat tiedot: