Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Viestinnän suunnittelu

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 230 EUR + alv 24 % (yht. 1 525,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 230 EUR
21.4.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Viestinnän suunnittelu

Kaipaako viestintäsuunnitelma päivitystä tai puuttuuko se kokonaan? Koulutuksen aikana teet viestintäsuunnitelman omalle organisaatiollesi tai parannat nykyistä suunnitelmaa ammattilaisten ohjauksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestinnän suunnittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opi tekemään viestintää entistä suunnitelmallisemmin! Koulutuksessa ymmärrät, mikä viestinnän suunnittelun merkitys organisaatiossa on ja miten viestinnän suunnittelua käytännössä tehdään. Syvennyt viestinnän koko suunnitteluprosessiin tavoiteasetannasta seurantaan. 

Koulutus sopii kaikille viestinnän tehtävissä toimiville ja viestintää suunnitteleville. 

Laadit koulutuksen aikana toimivan viestintäsuunnitelman, joka pohjautuu oman organisaatiosi visioihin ja strategiaan. Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä hyvään viestinnän strategiseen ja operatiiviseen suunnitteluun kuuluu ja osaat seurata ja mitata viestinnän toimivuutta.

Koulutus on osa Viestijän tutkintoa. Voit halutessasi laajentaa osaamistasi myös tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella koko tutkinnon!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestinnän suunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestinnän suunnittelu täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: