Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 300 EUR
26.1.2021

Espoo
1 300 EUR
26.8.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Hyödynnä sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen. Opit tuottamaan suunnitelmallisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Tässä some-koulutuksessa syvennytään hyvin käytännönläheisesti esimerkiksi LinkedIniin ja Twitteriin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Otat koulutuksessa käyttöön uuden some-profiilin ja rakennat sen omia ammatillisia tavoitteitasi tukevaksi. Saat vinkit sosiaalisen median hyödyntämiseen verkostoitumisessa ja tiedonhankinnassa. Opit sisällöntuotannon periaatteet ja tunnet keskeisimmät sosiaalisen median kanavat.

Koulutus sopii kaikille asiantuntijatyötä tekeville, jotka haluavat oppia käyttämään sosiaalisen median kanavia omassa ammattiroolissaan. Kurssilla edellytetään sosiaalisen median peruskäsitteiden ymmärtämistä, mutta omia some-profiileja ei tarvitse olla valmiina. Koulutus sopii erinomaisesti myös uutta työpaikkaa etsiville, jotka haluavat vakuuttaa työnantajat osaamisestaan verkkonäkyvyydellä.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat kiinnostavampia kuin yritykset. Omalla verkkonäkyvyydelläsi lisäät samalla yrityksesi kiinnostavuutta ja kirkastat brändiä. Jos haluat kehittää yrityksen tai organisaation sosiaalisen median käyttöä, suosittelemme Sosiaalinen media markkinoinnissa -kurssia.

Tämän kurssin voit sisällyttää osaksi Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: