Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 300 EUR + alv 24 % (yht. 1 612 EUR)
30.1.2020
Haku päättyy: 24.1.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa

Hyödynnä sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen. Opit tuottamaan suunnitelmallisesti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Tässä some-koulutuksessa syvennytään hyvin käytännönläheisesti esimerkiksi LinkedIniin ja Twitteriin.

Koulutuksen sisältö

Otat koulutuksessa käyttöön uuden some-profiilin ja rakennat sen omia ammatillisia tavoitteitasi tukevaksi. Saat vinkit sosiaalisen median hyödyntämiseen verkostoitumisessa ja tiedonhankinnassa. Opit sisällöntuotannon periaatteet ja tunnet keskeisimmät sosiaalisen median kanavat. Kurssilla edellytetään sosiaalisen median peruskäsitteiden ymmärtämistä, mutta omia some-profiileja ei tarvitse olla valmiina. 

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat kiinnostavampia kuin yritykset. Omalla verkkonäkyvyydelläsi lisäät samalla yrityksesi kiinnostavuutta ja kirkastat brändiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille asiantuntijatyötä tekeville, jotka haluavat oppia käyttämään sosiaalisen median kanavia omassa ammattiroolissaan. Koulutus sopii erinomaisesti myös uutta työpaikkaa etsiville, jotka haluavat vakuuttaa työnantajat osaamisestaan verkkonäkyvyydellä.

Aikataulu

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy:

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 2–5 h viikossa.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Sosiaalinen media asiantuntijan työvälineenä
  • Sosiaalisen median palvelut

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1300 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa täytä seuraavat tiedot: