Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
27.4.2020
Haku päättyy: 22.8.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi

Opi hyödyntämään webanalytiikkaa ja optimoimaan oman verkkosivustosi sisältöä hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi -kurssilla keskitytään Googlen hakukoneeseen ja Google Analytics -työkaluun.

Koulutuksen sisältö

Kurssilla työstät kouluttajien oppien mukaan verkkoanalytiikan toimenpiteitä sivustollesi ja tuotat hakukoneiden kannalta toimivaa sisältöä (SEO). Lisäksi kuulet parhaat case-esimerkit. Kurssin jälkeen käytössäsi on konkreettinen, aikataulutettu toimenpidesuunnitelma oman verkkosivustosi kehittämiseksi.

Koulutus ei siis ole teoriaa vaan käytännön tekemistä, jonka lopputulemana osaat itse ruuvata tehot irti analytiikasta ja hakukoneoptimoinnista!

Koulutuksen myötä tunnistat digitaalisen markkinoinnin merkittävimmät mittarit eli konversiopisteet, ja osaat valita niistä sopivimmat. Osaat hyödyntää analytiikan tarjoamaa tietoa oman verkkosivustosi kehittämiseksi. Osaat myös perustella verkkoanalytiikan ja hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden tärkeyden organisaatiossasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville, markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville. 

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kuukauden. Siihen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä, 2 koulutuspäivää sekä etäopiskelua 2–4 h/vko. Lisäksi jälkitehtävänä henkilökohtainen sparrauskeskustelu kouluttajan kanssa.

Kouluttaja

Tommi Karvinen, Senior SEO consultant, Tulos Helsinki

Toni Voutilainen, Growth Manager, Tulos Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi täytä seuraavat tiedot: