Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–18 kk
400 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 400 EUR)
14.10.2021
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala

Urheilija, harkitsetko oman yrityksen perustamista? Haluaisitko hyödyntää urheilu-uralla hankkimiasi kokemuksia yritystoiminnassa? Urheilualalle suunnatussa yrittäjän ammattitutkinnossa kirkastat liikeideasi ja teet suunnitelmat yrityksesi kannattavaan toimintaan ja markkinointiin. Saat sparrausta kokeneilta urheilualan asiantuntijoilta ja tukiverkoston muista urheiluyrittäjistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa keskityt aluksi yrityksesi peruskuntoon. Ammattilaisten johdolla kirkastat liikeideasi ja laadit liiketoimintasuunnitelman, jolle menestyvä yritystoimintasi perustuu. Valmentajinasi toimivat mm. entiset huippu-urheilijat ja urheilualan vaikuttajat, jotka ovat hankkineet kannuksensa myös menestyksekkäällä yritystoiminnalla.

Tekniikka- ja taktiikkaharjoitteissa perehdyt talouden tunnuslukuihin ja kirjanpitoon. Pohdit oman yrityksesi kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä ja opit mm. hinnoittelemaan tuotteesi ja palvelusi oikein. Suunnittelet myös, miten hankit asiakkaasi ja miten myyt ja markkinoit tuotteesi tai palvelusi.

Herkistelyvaiheessa paketoit vielä tuotteesi ja virität brändisi maailmanvalloitukseen. Saat käytännön vikkejä tuotteistamiseen ja brändin rakentamiseen myös pitkälle tulevaisuuteen.

Urheilualalle suunnattu yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka urheilu-urasi ohella tai sen jälkeen suunnittelet yritystoiminnan käynnistämistä. Tutkinto sopii myös sinulle, joka olet hiljattain perustanut yrityksen ja haluat vauhdittaa sen toimintaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto – urheiluala täytä seuraavat tiedot: