Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–15 kk
0 - 960 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR, 960 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Kokkola, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
0 EUR
3.11.2020

Kokkola
0 EUR
15.9.2020

Oulu
960 EUR
30.10.2020

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Sinä voit olla yrittäjän paras tuki. Motivoidu aloittelevien yrittäjien auttamisesta tai jo pidempään toimineiden yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa vahvistat omaa asiantuntijuuttasi yritysneuvojana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tule kehittämään omia toimintatapojasi ja opi hyödyntämään toimintaympäristön ja yhteistyösuhteiden tuntemustasi yritysneuvontatyössäsi. Saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen, ja pystyt hoitamaan yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille tai yritysneuvonnan tehtäviin siirtyville. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa. Osallistujat voivat toimia yritysneuvontaorganisaatioiden ohella myös monilla muilla toimialoilla kuten tilitoimistoissa, rahoitus- ja vakuutusalalla sekä erilaisissa konsultti- ja asiantuntijapalveluja tarjoavissa yrityksissä.

Suoritat arvostetun yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon oman työsi ohessa ja sovellat oppimaasi käytännön työtehtävissäsi. Teet omaan työhösi liittyvän kehittämisprojektin suunnitelman ja laadit verkostojen hyödyntämissuunnitelman. Kehität näin oman työyhteisösi käytäntöjä jo opintojen aikana. Saat niihin ohjausta työelämän kokeneilta asiantuntijoilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: