Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
4.3.2020
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Yhteistyössä SOSTE ja VaLa

Varainhankinnan voi nykyisin nähdä liiketoimintana, jossa taloudellinen hyöty ohjataan sitä tarvitseville. Tule mukaan varainhankinnan koulutusohjelmaan, jonka järjestämme yhteistyössä SOSTEn ja VaLan kanssa. European Fundraising Assosiation (EFA) on myöntänyt koulutukselle sertifikaatin.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät varainhankinnan parissa ja haluavat vauhdittaa urakehitystään ammatillisen pätevyyden avulla. Koulutus soveltuu lisäksi henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja ovat kiinnostuneita aloittamaan uuden uran varainhankinnan parissa.

Koulutus antaa osaamista ja menetelmiä systemaattiseen kehitystyöhön, projektien tavoitteelliseen ohjaamiseen sekä viestintään. Koulutuksen teemat johdattelevat toteuttamaan varainhankintaa asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti:

 • Lahjoittamisen motiivit
 • Varainhankinnan prosessi ja projektisuunnittelu
 • Brändi varainhankinnassa
 • Toimintaympäristön analysointi, sen hyödyntäminen sekä strategiset valinnat, liiketoimintamallit ja LEAN
 • Lahjoittajakohderyhmät sekä varainhankintamuodot ja -tavat
 • Varainhankinnan viestit ja tarinallistaminen
 • Varainhankinnan palvelumuotoilun prosessi ja toteuttaminen
 • Varainhankintametodit ja -kanavat sekä tunnusluvut
 • Lahjoittajasuhderekisterit, tietosuoja ja eettisyys
 • Varainhankintaprojektin suunnittelu, budjetti ja seuranta
 • Varainhankintaverkoston johtaminen
 • Digivarainhankinta

Lähiopetuspäivillä pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin näistä ja monista muistakin aiheista. Verkostoituminen kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia opiskeluun.

Ainoa EFA:n sertifioima koulutus Suomessa

EFA:n sertifikaatti todentaa, että koulutusohjelma vastaa EFA:n ammattitaitoiselle varainhankinnalle asettamia vaatimuksia ja noudattaa yhteisiä eurooppalaisia varainhankinnan standardeja. EFA Certified Fundraiser -diplomin saavat kaikki Ammattimainen varainhankinta -koulutuksen suorittaneet. EFA on kansallisten varainhankinnan kattojärjestöjen verkosto, joka vahvistaa ja kehittää varainhankintaa Euroopassa. EFA:n sertifikaatteja on myönnetty vuodesta 2007 alkaen.

Tutkinto

Koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää (arkisin klo 9–16) ja kolme etätehtävää. Opittua sovelletaan suoraan työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Koulutus kestää reilun vuoden. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, josta saa Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkintotodistuksen.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Vähimmäismäärä koulutuksen toteutumiseksi on 20 osallistujaa ja maksimi 26.

Kysy lisää yhteyshenkilöiltä!

 • Rastor: osaamispäällikkö Kaija Lehtinen puh. 040 128 9700 kaija.lehtinen@rastor.fi ja osaamispäällikkö Laura Alhonen, puh. 050 581 8676 laura.alhonen@rastor.fi

 • SOSTE: tapahtumatuottaja Jussi Perämäki, puh. 044 722 2313 jussi.peramaki@soste.fi

 • VaLa: pääsihteeri Pia Tornikoski, puh. 040 5963763 paasihteeri@vala.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: