Arvioinnit aiheesta Rastor Oy

Keskiarvo: 4,2

Heidi
(4)
Vuorovaikutusta ja enemmän aikaa kysymyksille.
Jarmo
(4)
Opin turvallisuustekniikan periaatteet joilla pääsee alkuun mahdollisissa tätä asiaa koskevissa työtehtävissä. Tarjouksen muotoseikkojen läpikäyminen oli hyvä sillä niiden periatteet toistuvat myös kaikissa muissakin tarjouksissa. Jämäkkää otetta kuten odotinkin. Ehkä selkeyttä voisi lisätä: "Ensin tehdään ..., toiseksi katsotaan ... kolmanneksi...
Näytä kokonaan
Mikko
(4)
Mielenkiintoisia esimerkkejä ja hyvä asiantuntemus. Opetus hidastuu ikävän paljon, kun jokainen oppilas vuorotellen kertoo pitkästi omista kokemuksistaan - jopa sellaisista, jotka eivät liity lainkaan lainsäädäntöön ja sen oppimiseen. Pitäisi hillitä heitä, jotta ehtii oppia enemmän opittavia asioita :).
Aleksi
Hanna-Maria
(5)
Ismo
(5)
Päivät menevät turhankin nopeasti ja minusta koulutuspäiviä vois olla jopa useamminkin.
Oskari
(4)
Erittäin asiantunteva. Enemmän itse aiheeseen liittyvää, mutta toisaalta nyt oli jo todella hyvää keskustelua. Eli ainoa mitä voi haukkua on ajan puute.
Ahti Mäntylä
(4)
Oston koulutus, joka antoi varsin kattavan kuvan erilaisista ostoon liittyvistä toimista. Keskusteleva ryhmä antoi uusia näkökulmia.
Tiina Lahti
(4)
Koulutus on vasta alkanut. Ja hyvältä näyttää. Pari vuotta vielä edessä.
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.