Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Työvoimakoulutus

ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group

ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group

Sinustako uusi ICT-palvelumyynnin mestari?

Suomen johtava tietotekniikkaketju Data Group etsii 15-20 uutta ICT-palvelumyynnin mestaria. Käynnistämme yhteistyössä Data Group:in kanssa tammikuussa 2019 laajan rekrytointiin tähtäävän koulutusohjelman. Tule mukaan kouluttautumaan ja työskentelemään kasvavaan ICT-ammattilaisten joukkoon!

Data Group tarjoaa sinulle mahdollisuuden työsuhteeseen sekä koulutuksen ICT-palvelumyynnin mestariksi! Data Group liikkeitä on Suomessa 55 kpl ja niissä työskentelee n. 370 it-alan ammattilaista. Tavoitteena on kouluttaa lähes 20 uutta ammattilaista jäsenliikkeiden tarjoamiin palvelu- ja ratkaisumyynnin työtehtäviin. Data Group rekrytoi koulutuksen onnistuneesti suorittaneet ja työtehtäviin soveltuvat koulutuksen jälkeen. Rekrytoivat toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Porvoossa, Nummelassa, Nokialla, Sastamalassa, Tammisaaressa, Karjaalla, Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kiteellä, Jyväskylässä ja Saarijärvellä.

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu myyntitehtävissä työskennelleille ja/tai tietotekniikan myynnistä kiinnostuneille. Aiempi tietotekninen osaaminen ei ole kaikkiin avoinna oleviin tehtäviimme välttämätöntä, sillä koulutusohjelma on kattava ja antaa hyvät valmiudet Data Groupin laitteiden ja palveluiden tuntemiseen. Voidaksesi aloittaa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alla oleva tai koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Lisäksi sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito.

Aikataulu ja toteutus

Koulutus alkaa 29.1.2019 ja päättyy 24.6.2019. Viidessä kuukaudessa saat eväät ja työkalut menestyksekkääseen ICT-palvelumyyntiin ja asiakkuuksien johtamiseen. Kehityt myynti- ja neuvottelutaitojen taitajaksi ja opit ymmärtämään digitaaliseksi muuttunutta osto- ja myyntiprosessia. Koulutus sisältää sekä koulutuspäiviä että työssäoppimista. Työssäoppimispäivinä osallistujat työskentelevät Data Groupin määrittelemissä tehtävissä ja soveltavat koulutuspäivissä saamaansa osaamista. Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä verkko-opiskelua sekä etätehtäviä. Opiskelu on hyvin työelämälähtöistä.

Koulutuksen sisältö:

 • Tuotemyynnistä palvelumyyntiin
 • Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
 • Asiakaspolku ja asiakaskokemus
 • Social selling
 • Monikanavainen myynti
 • Data Groupin verkosto
 • Vaikuttava asiakasviestintä
 • Palvelujen tuotteistaminen
 • Data Groupin palvelumyynnin konsepti
 • Ratkaisumyynti ja lisäarvon tuottaminen
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Talouden perusteet & Itsensä johtaminen
Näin haet:

Hakuaika: 12.11.–31.12.2018
HUOM! Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä, joten hakemuksen lähettämistä ei kannata pitkittää.

 1. Täytä hakemus TE-toimiston verkkosivuilla tästä TAI jätä paperihakemus lähimpään TE-toimistoosi (koulutusnumero 682447). Muista perustella hakemuksesi hyvin!
   
 2. Hakuprosessin nopeuttamiseksi täytä osaamisprofiilisi myös Rastorin omaan rekrytointijärjestelmään tästä.
   

Koulutusvalinnat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin tehdään esivalinta hakemusten perusteella. Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluun. Lopullisen valinnan tekee Data Group. Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja valintaprosessista antaa Marjo Heijari p. 050 562 4250 ja koulutussisällöstä Outi Hokkanen p. 040 736 1097.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ICT-palvelumyynnin mestari -RekryKoulutus Data Group täytä seuraavat tiedot: