Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutus antaa sinulle eturivin paikan johtamisosaamisesi ajantasaistamiseen ja kehittämiseen nimenomaan järjestötoimijan näkökulmasta. Pääset kasvattamaan taitoja, joilla vastaat toimintakentän muuttumiseen ja vaatimustason kasvuun. Saat arvokkaita taitoja päivittäisen johtamistyöhön ja henkilöstön tukemiseen sekä mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Koulutuksessa saat uutta osaamista:

  • Kehittää järjestön toimintaa tavoitteellisesti
  • Omien johtamisvalmiuksien parantamiseen
  • Jäsentoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen
  • Verkostojen hallintaan
  • Järjestöviestintään
  • Talouden johtamiseen järjestössä
  • Muutoksen johtamiseen
  • Valmentavaan johtamiseen, työhyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen
  • Kehittämisprojektien suunnitteluun ja johtamiseen

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemustasi ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön toiminnanjohtajille, pääsihteereille, päälliköille ja asiantuntijoille.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!