Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Yhteistyössä Allianssin, Fingon, SOSTEn ja Suomen Olympiakomitean kanssa

Allianssi, Fingo, SOSTE ja Suomen Olympiakomitea ovat yhteistyössä Rastorin kanssa suunnitelleet Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto -koulutusohjelman.

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Opiskelun aikana osallistuja soveltaa opittuja asioita järjestön tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen. 

Koulutus on suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksessa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä. Samalla voit suorittaa arvostetun tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Osallistumalla koulutukseen saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen sekä miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi palveluksi. Opit lisää myös palvelumuotoilu- ja Lean-työkalujen hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Ennen kaikkea luot uutta kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa. Tuote-/palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote-/palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Ohjelma sisältää laajimmillaan 12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin vuoden.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Tee hyvä päätös sekä järjestösi, että oman osaamisesi kehittämisen kannalta ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: 

  • Rastor Oy, Kaija Lehtinen, p. 040 1289 700, kaija.lehtinen@rastor.fi
  • Fingo ry, Maarit Pihkala, p. 050 317 6689, maarit.pihkala@fingo.fi 
  • SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Jussi Perämäki, p. 044 722 2313, jussi.peramaki@soste.fi 
  • Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Maria Nikkari, p. 044 975 7270, maria.nikkari@alli.fi
  • Suomen Olympiakomitea ry, Ulla Nykänen, p. 050 373 7636, ulla.nykanen@olympiakomitea.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: