Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
suomi
Avoin koulutus
Kuopio, Turku, Ylivieska
Alkavat koulutukset
Ylivieska
30.10.2019   (suomi)
Turku
14.11.2019   (suomi)
Kuopio
22.11.2019   (suomi)

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa taitojasi sekä oman organisaatiosi/vastuualueesi johtamisessa ja kehittämisessä että oman johtajuutesi kehittämisessä. Koulutus antaa valmiudet ymmärtää, että johtaminen on kokonaisvaltaista toimintaa, jossa toiminnan ja ihmisten johtaminen sekä oman johtajuuden kehittäminen muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Koulutus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. 

Koulutus valmistaa suorittamaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Esimerkkejä koulutuspäivien teemoista:

  • Strategiasta tekoihin!
  • Itsetuntemus ja ammatillinen kehittyminen
  • Talous johtamisen välineenä
  • Projektin suunnittelu ja johtaminen
  • Vastuullinen johtaminen
  • Valmentava johtaminen
  • Henkilöstöjohtaminen
  • Työelämän lainsäädäntö

Koulutus on tarkoitettu organisaatioiden johtotehtävissä toimiville henkilöille, joilla on tärkeä rooli strategian viemisessä käytäntöön ja kokemusta johtamistehtävistä jo muutaman vuoden ajalta.

Lisätietoja

Ennen koulutuksen alkua kartoitamme kehittymistarpeesi ja laadimme yhdessä henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi, jonka pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä miten suoritat tutkinnon.

Tutkinto suoritetaan osoittamalla vaadittu ammattitaito omassa työssään, omassa johtamistehtävässään. Tutkinto muodostuu yhdestä tutkinnon pakollisesta osasta sekä kahdesta valinnaisesta osasta. Tutkinnon suorittamisesta saa virallisen tutkintotodistuksen.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 590 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!