Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala

Uusi koulutus päiväkotien johtajille, esimiehille ja päiväkotiyrittäjille!

Hae uusia näkökulmia itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen! Koulutuksesta saat työkaluja käytännön johtamistyöhön, opit tunnistamaan keskeisiä muutoksia toimintaympäristössä ja kehityt kokonaisuuksien hallinnassa. Saat myös erinomaisen mahdollisuuden verkottua.

Koulutus soveltuu yksityisten ja julkisten päiväkotien johtajille, esimiehille ja päiväkotiyrittäjille. Koulutuksen tavoitteena on nostaa esiin varhaiskasvatuksen ajankohtaisia teemoja ja kehittää osallistujien osaamista liittyen varhaiskasvatusyksikköjen johtamiseen ja kehittämiseen. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksesi tai vastuualueesi toimintaa entistä paremmin. Osaat myös johtaa yrityksesi tai vastuualueesi henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Sisältö

Koulutus koostuu työssä tapahtuvasta oppimisesta, tehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä innostavista koulutuspäivistä, joissa teemoina mm.

  • varhaiskasvatuksen johtaminen kunnassa
  • yksityisen päiväkodin ja päiväkotiketjun johtaminen
  • päiväkotirakentaminen ja yksityistämisen murros
  • palvelusetelitoiminta
  • uusi varhaiskasvatuslaki 2018
  • varhaiskasvatuksen tulevaisuus.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 400 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – varhaiskasvatusala täytä seuraavat tiedot: