Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus

Rastor Oy
Yhteenveto
27.1.2020
suomi
   
Espoo, Kuopio, Turku
Avoin koulutus

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus

Kasvata ammattitaitoasi - varmista laatu

Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus ovat perusasioita, jotka kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajan tulee hallita eri tasoilla ja pystyä lisäksi toimimaan teknisenä asiantuntijana.

Valmennus antaa osaamista tehtäviin, jotka vaativat laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa, hyviä esimiesvalmiuksia sekä kykyä johtaa ja kehittää oman vastuualueen toimintaa itsenäisesti ja tuloksellisesti. Koulutetut mahdollistavat myös yrityksen verkostojen laajentumisen, kilpailukyvyn tehostamisen, laadun paranemisen sekä toimintavarmuuden kasvun. Koulutuspäivien aihealueita ovat mm. tekniset piirustukset ja toleranssit, lujuusoppi, laadun varmistaminen, pneumatiikan ja hydrauliikan huolto, sähkötekniikan perusteet sekä automaatiojärjestelmät ja ohjaustekniikan perusteet.

Parempaa osaamista ja kilpailukykyä – dynaamisesti ja joustavasti

Valmennus antaa monipuoliset valmiudet toimia kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikka alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Työnantajille koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää, motivoida ja sitouttaa henkilöstöään. Koko yrityksen toiminnan tehostuminen paranee osaavan työnjohdon avulla.

Tiivis tai laaja toteutus – valintasi mukaan

Koulutuksen painopisteessä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennuksen kesto on noin 6 kk ja ohjelmaan kuuluu 8 koulutuspäivää. Koulutuksen voi laajentaa Työteknikon koulutusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi työnjohto- ja asiantuntijatyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelma koostuu yhteensä noin 30 koulutuspäivästä, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena, jolloin sisältö muokataan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Hinta

Koulutuksen hinta määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja suoritettavien opintokokonaisuuksien mukaan:

  • Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus 2 100 € (+ alv 24 %),
  • yksittäiset koulutuspäivät alkaen 390 € (+ alv 24 %) tai
  • suorita koko kaksivuotinen Työteknikon koulutusohjelma!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan valmennus täytä seuraavat tiedot: