Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laadunhallinnan valmennus

Rastor Oy
Yhteenveto
1.2.2020
suomi
   
Espoo, Kuopio, Turku
Avoin koulutus

Laadunhallinnan valmennus

Laadunhallinnan valmennus

Tule mukaan kehittämään osaamistasi yhdessä muiden laadunhallinnan ammattilaisten kanssa!

Asiakkaamme vaativat laadukasta ja kustannustehokasta palvelua sekä odottavat entistä enemmän omaa kilpailukykynsä parantavia tekijöitä yhteistyökumppaneiltaan.

Tuottavuuden ja laadun merkitys korostuu myös kun yritykset vähentävät toimittajiaan ja pyrkivät rakentamaan kumppanuuksia suurempien hyötyjen tavoittamiseksi. Valmennuksessa saadaan perustiedot tuottavuudesta ja laadusta sekä harjoitellaan työkalujen käyttämistä, joita opiskelija voi hyödyntää oman toimintaympäristönsä kehittämisessä.

Laadunhallinnan valmennus on henkilöille, jotka haluavat ymmärtää nykyaikaisen laatuajattelun keskeiset elementit ja kriittiset menestystekijät ja soveltaa laadunhallinnan työkaluja omassa organisaatiossaan.

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään mm.

  • laatuajatteluun
  • laadun työkaluihin
  • laatuhankkeiden jalkauttamiseen
  • ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen.

Valmennuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä, työhönsoveltamistehtävillä ja tenteillä. Laadunhallinnan valmennus voidaan laajentaa Työteknikon koulutusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelma koostuu yhteensä noin 30 koulutuspäivästä, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena, jolloin sisältö muokataan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Hinta

Koulutuksen hinta määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja suoritettavien opintokokonaisuuksien mukaan:

  • Laadunhallinnan valmennus 2 100 € (+ alv 24 %),
  • yksittäiset koulutuspäivät alkaen 390 € (+ alv 24 %) tai
  • suorita koko kaksivuotinen Työteknikon koulutusohjelma!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadunhallinnan valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan valmennus täytä seuraavat tiedot: