Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
suomi
Avoin koulutus
Kuopio, Oulu
Alkavat koulutukset
Kuopio
29.11.2019   (suomi)
Oulu
27.2.2020   (suomi)

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Opi johtamaan tiimiä ammattitaidolla!

Johda tiimiä ammattitaidolla​!
Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa sinulle osaamista, varmuutta ja työkaluja päivittäiseen tiimin tai työryhmän johtamiseen. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa pureudumme tiimin vetäjän arkeen käytännönläheisellä tavalla kokeneiden asiantuntijoidemme johdolla. Koulutus antaa sinulle keinoja ja menetelmiä työryhmäsi innostamiseen ja kehittymiseen.

Tiimityössä lähiesimiestyön merkitys korostuu, sillä tiimin jäsenet ovat usein eri-ikäisiä, heidän kulttuuritaustansa on erilainen, eivätkä työsopimuksetkaan ole samansisältöisiä.  Lisähaastetta töiden suorittamiseen tuo myös erilainen osaamistaso yhä enenevästi digitalisoituvassa työelämässä - erot taidoissa saattavat olla suuria. 

Tutkinto sopii esim. tiimivastaaville, osastovastaaville, nokkamiehille, vastuumyyjille, tuotevastaaville ja kaikille, jotka suunnittelevat esimiestehtäviin etenemistä urallaan. 

Keskeisinä teemoina mm.

  • Vuorovaikutustaidot ja viestintä
  • Työskentely digitaalisessa ympäristössä
  • Valmentava johtaminen ja hyvinvoiva tiimi
  • Perehdytys ja oman työn johtaminen
  • Toiminnan kannattavuus
  • Työelämän lainsäädäntö
  • Asiakassuhteiden hoitaminen

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 1,5 vuotta. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on opiskelijalle maksuton. Kysy lisää oppisopimuspaikoista ja muista rahoitusmalleista yhteyshenkilöiltämme.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 940 € ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 660 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: