Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV)

Rastor Oy
Yhteenveto
16.9.2019
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV)

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV)

Oletko kokenut LVI-talotekniikka-alan asiantuntija?

Haluatko olla mukana saneeraushankkeissa ja tuottaa oikeaa tietoa rakennuksien lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kunnosta? Toimitko jo kuntotutkimuksen alalla, mutta sinulla ei ole ulkoisen tahon myöntämää pätevyyttä? Oletko valmis hankkimaan lisäosaamista ja lisäarvoa? Osaatko esitellä kuntotutkimusraportin asiakkaallesi?

Lämmitys-, vesi- ja viemäriverkoston kuntotutkija on erikoistunut selvittämään rakennuksen verkostojen kuntoa. Kuntotutkija on tärkeä yhteistyökumppani, kun harkitaan taloteknisiä saneeraustoimia. Tärkeimpiä asiakkaita ovat taloyhtiöt, isännöintitoimistot sekä kiinteistöjen omistajat. Taloteknisiä saneerauksia tehdään vuosittain noin 20000 kappaletta.

Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus järjestetään yhteistyössä Suomen LVI-Liiton kanssa. Koulutus koostuu 6 lähipäivästä ja etätehtävistä. Lähipäivien aikana käydään läpi kuntotutkimuksen tekeminen ja etätehtävien avulla harjoitellaan työn tekemistä käytännössä. Koulutusohjelmaa varten on hankittava oma kuntotutkimuskohde, jonne tehdä koulutuksen läpäisyvaatimuksena oleva kuntotutkimus ja raportti. Laskennallinen laajuus koulutukselle on 4,5 OP. Koulutusohjelman jälkeen voi hakeutua FISE pätevyystenttiin.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta Suomen LVI-liiton ja VSF:n jäsenille 1990 € ja ei-jäsenille 2620 € (hintoihin lisätään alv 24 %). Hinta ei sisällä ohjelmaan merkittyjä tarjoiluja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa Samuli Könkö, samuli.konko@sulvi.fi, p. 09 5660 0911 tai Jonna Hoikka, jonna.hoikka@sulvi.fi, p. 09 5660 0913
Koulutukseen mahtuu enintään 20 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkijan valmennus (LVV) täytä seuraavat tiedot: