Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Kirjakauppojen liiketoiminta on murroksessa

Koulutus yhdistää käytännönläheisellä tavalla kirjakauppa-alan tietouden ja myyntityön. Koulutukseen osallistumalla vahvistat sekä myyntiosaamistasi että kirjakauppa-alan asiantuntemustasi.

Koulutuksen tavoitteena on:

  • auttaa palvelemaan kirjakauppa-alan vaativia asiakkaita asiantuntevammin ja laadukkaammin
  • syventää alan erikoisosaamista ja tuotetuntemusta
  • vahvistaa myynti- ja asiakaspalvelutaitoja
  • lisätä myyntityön ja asiakaspalvelun tavoitteellisuutta ja tuloksellisuutta
  • kehittää ammatillista identiteettiä ja vahvistaa motivaatiota omassa työssä kehittymiseen

Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto.

Koulutus on tarkoitettu myyjille ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville henkilöille kirjakauppa-alalla. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on kahden vuoden työkokemus alalta. Tutkinnon suorittamisen edellytyksenä on työpaikka kirjakaupassa.

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kirjakauppaliiton kanssa. Koulutusohjelmaan kuuluu laajimmillaan 12 koulutuspäivää, jotka järjestetään noin kerran kuussa Rastorin Espoon toimipisteessä. Koulutuspäivien välillä tehdään omaan työhön liittyviä tehtäviä verkko-oppimisympäristössä.

Opiskelu kestää noin 1,5 vuotta ja se tapahtuu oman työn ohessa. Koulutuksen aluksi kartoitetaan jokaisen osallistujan osaaminen ja ohjelma räätälöidään vastaamaan juuri hänen kehittymistarpeitaan.

Koulutuksen hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 2600 euroa + alv.
Kirjakauppa-alan syventävä osuus maksaa osallistujalle 550 € (+ alv 24 %), joka liittyy Libristin tutkinnon suorittamiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Libristi – liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: