Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa

Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa

Opi hahmottamaan järjestöviestinnän kokonaisuus

Miten jäsen- ja sidosryhmäviestintää toteutetaan? Millaisia ovat sisäisen ja ulkoisen viestinnän erot? Järjestösi tarvitsee ammattitaitoista viestintää.

Koulutuspäivän aikana keskitytään pohtimaan järjestön viestintäkokonaisuutta sekä markkinointia: miten mm. sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää järjestön viestinnässä ja tiedottamisessa, ja millaisia sääntöjä sosiaaliselle medialle on hyvä luoda.

Koulutuspäivän tavoitteena on tarkastella ja hahmottaa järjestöviestinnän kokonaisuutta oman järjestön näkökulmasta. Päivällä tutustutaan sisäisen ja ulkoisen viestinnän erilaisiin mahdollisuuksiin järjestön toiminnassa sekä markkinoinnissa. Miten toimii tehokas jäsen- ja sidosryhmäviestintä? Miten viestinnän kokonaisuutta voisi kehittää? Päivän loppuosa käytetään verkkoviestintään ja sosiaaliseen mediaan tutustumiseen ja uusien mahdollisuuksien luotaamiseen.

Koulutus on tarkoitettu järjestöissä markkinoinnin ja viestinnän tai vastaavissa tehtävissä toimiville tai niihin siirtyville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Hinta

Koulutuspäivän hinta on 390 € + alv 24 %.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinointiajattelu järjestötoiminnassa täytä seuraavat tiedot: