Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
suomi
Avoin koulutus
Espoo, Kuopio, Turku
Alkavat koulutukset
Kuopio
15.1.2020   (suomi)
Turku
24.1.2020   (suomi)
Espoo
25.3.2020   (suomi)

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Kehity asiantuntijaksi palvelumuotoilussa ja tuotteistamisessa!

Tule kehittämään liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin! Koulutuksen jälkeen tiedät, miten houkutteleva tuote tai palvelu syntyy ja kuinka sille rakennetaan asiakaslähtöiset myyntiargumentit ennen lanseerausta.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat esimiehenä liiketoiminnan kehittämisestä, toimit yrittäjänä tai hoidat yrityksen tuote- tai palvelukehitystehtäviä.

Koulutusohjelman kulmakivenä on yrityksen oma kehittämisidea, jota osallistuja vie eteenpäin koulutuksen aikana. Kehittämisen kohteena voivat olla tuotteet tai palvelut. On erityisen tärkeää, että osallistuja on motivoitunut kehittämään entistä parempaa.

Koulutuksen teemat johdattelevat ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti:

 • Johdanto palvelumuotoiluun ja tuotekehittämiseen
 • Kehitysnäkymät, lähtötilanne ja tavoitteet
 • Toimintaympäristön analysointi, strategiset valinnat ja liiketoimintamallit
 • Projektin suunnittelu ja johtaminen
 • Tuotteen kehittäminen käyttäjälähtöisesti
 • Palvelumuotoilun prosessi
 • Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu
 • Palvelumuotoilun toteuttaminen
 • Hinnoittelu ja taloudelliset vaikutukset
 • Palvelun lanseeraus
 • Kaksi työpajaa – hankkeiden työstämistä

Tutkinto

Koulutus sisältää 10–12 innostavaa lähiopetuspäivää ja kolme etätehtävää. Opittua sovelletaan suoraan omassa työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Osallistuminen edellyttää, että opiskelijalla on koulutukseen soveltuva työpaikka tai yritystoimintaa koko opiskelujen ajan. Koulutus kestää noin yhden vuoden. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, josta saa Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkintotodistuksen.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: