Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning

Rastor Oy
Sammanfattning
Svenska
Avoin koulutus
Espoo, Helsinki
Kommande starter
Helsinki
30.1.2020   (Svenska)
Espoo
28.2.2020   (Svenska)

Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning

Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning

Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning

Som ledare är det viktigt att kunna agera strategiskt utgående från organisationens behov och situation. Specialyrkesexamen i ledarskap stöder såväl din personliga som organisationens utvecklingsprocess i riktning mot framgångsrika resultat.

Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning gör dig till en mer målinriktad förman och ledare.  I examen, som är godkänd av Utbildningsstyrelsen, påvisar du ditt kunnande i egna arbetsuppgifter. Det innebär att du bör handha ledarskaps- eller förmansuppgifter.

I specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning identifierar du din egen roll, dina styrkor och utvecklingsbehov. Du växer  som chef och utvecklar samtidigt  helhetsmässigt ledarskapet och sättet att verka i den egna organisationen. Utbildningen lämpar sig för ledare, förmän och specialister som redan är erfarna ledare inom sitt område.

Under examensutbildningen bygger du upp en individuell inlärningsstig genom att välja de kurser som bäst stöder dina inlärnings- och utvecklingsbehov. Du får personlig handledning i att avlägga examen av din egna handledare på Rastor.

Denna examen är  sedan tidigare känd som Specialyrkesexamen i ledarskap. Den är en uppskattad examen i arbetslivet med ett innehåll som innebär inlärning i de egna arbetsuppgifterna.

Pris

Utbildningens pris med statsfinansiering: 1590 euro. Fråga även om läroavtalsplatser!

För att beställa gratis information om Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Specialyrkesexamen i ledarskap och företagsledning täytä seuraavat tiedot: